Четвер, 25.04.2024, 09:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Святкуємо разом!

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Лічильник


Новини від "Освітнього порталу"

Головна » 2013 » Лютий » 25 » Підведено підсумки першого (районного) туру Всеукраїнського конкурсу «Вихователь року - 2013»
23:58
Підведено підсумки першого (районного) туру Всеукраїнського конкурсу «Вихователь року - 2013»
З метою формування позитивної громадської думки про професію вихователя дошкільного навчального закладу, створення можливостей для самореалізації і розкриття творчого потенціалу вихователів дітей дошкільного віку, популяризації педагогічних здобутків серед ДНЗ Зачепилівського району, протягом лютого 2013 року проходив  перший  (районний) тур Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів «Вихователь року - 2013» у Зачепилівському районі. У районному турі Конкурсу брали участь 2  вихователі із Зачепилівського та Новомажарівського ДНЗ за номінаціями «Вихователь дітей 5-річного віку» та «Досвідчений вихователь». Конкурс проходив у п’ять етапів. І етап - конкурс  «Педагогічних  портфоліо», у яких відображено опис системи роботи з реалізації проблеми, над якою працює конкурсант, власні друковані розробки, експонати матеріалів виставки – презентації педагогічних ідей та технологій, фотоматеріали, творчі доробки.    
ІІ етап – конкурс "Заняття”, який відбувся 20 лютого  на базі Миколаївського та Зачепилівського ДНЗ. Під час цього етапу конкурсанти продемонстрували  педагогічні здібності та майстерність у спілкуванні з незнайомою групою. Всі учасники добре справилися із цим складним завданням: заняття  були змістовними, різними за тематикою, метою. Головне в тому, що наші конкурсанти зуміли організувати дитячий колектив і налаштувати на співпрацю. ІІІ етап - конкурс «Презентація власного досвіду», IV етап – конкурс «Теоретичний», під час якого учасники виконували тестові  завдання, що допомогли виявити рівень їхньої обізнаності з нормативними документами, теорією та методикою виховання дітей дошкільного віку. І останній, V етап -  конкурс «Умілі ручки». Адже ніхто не буде заперечувати, що  саме спілкування з дітьми окриляє на  вигадування цікавих ідей, ігор, дотепних забав, веселих занять. Саме під час останнього конкурсу  нашим конкурсантам запропоновано створити із запропонованих підручних матеріалів власними руками будь який виріб, який можна використати під час навчально-виховного процесу та розповісти про його призначення. На розсуд журі конкурсанти демонстрували виготовлені за лічені хвилини і літак, і лижі, і сонячний годинник, і подарунок для неньки та ще багато інших  ідей. 
За підсумками балів усіх конкурсів, абсолютним  переможцем першого (районного) туру Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів «Вихователь року - 2013» у Зачепилівському районі журі визначило Гребінник Ніну Володимирівну, вихователя  Зачепилівського ДНЗ (ясел-садка) «Ромашка» Зачепилівської селищної ради. Переможцем у номінації «Вихователь дітей 5-річного віку» визначено Антоненко Галину Григорівну, вихователя Новомажарівського дошкільного навчального закладу (ясел-садка) «Теремок» Новомажарівської сільської ради. Учасниць  конкурсу нагороджено Грамотами відділу освіти, молоді та спорту і цінними подарунками.


Категорія: Новини освіти Зачепилівщини | Переглядів: 742 | Додав: Wladimir | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Корисні посилання
Погода в Зачепилівці

Слово мудрості
Новини від "Оsvita.ua"