П`ятниця, 26.04.2024, 14:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Святкуємо разом!

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Лічильник


Новини від "Освітнього порталу"

Головна » 2012 » Квітень » 5 » Народний депутат України Сергій Миколайович Гусаров відвідав Зачепилівщину з робочим візитом
14:18
Народний депутат України Сергій Миколайович Гусаров відвідав Зачепилівщину з робочим візитом
4 квітня у районній державній адміністрації відбулася зустріч депутата Верховної Ради України Сергія Миколайовича Гусарова з мешканцями територіальної громади району.

У зустрічі прийняли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Леонід Данилович Глянь та голова районної ради Олег Валерійович Токар.

Основне питання, яке обговорювалося під час зустрічі, стосувалося соціально-економічного стану в державі. Сергій Миколайович акцентував увагу присутніх на необхідності й своєчасності у цей складний, кризовий час запровадження соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича.

Йшла мова про роботу Верховної Ради, зокрема Комітету правової політики, у якому Сергій Миколайович є першим заступником голови. Народний депутат також торкнувся основних проблем району та шляхів їх вирішення, зауваживши, що це можливо лише у тісній співпраці між органами виконавчої влади, депутатським корпусом, громадськістю. Розповідаючи про здобутки в діяльності влади, виконав приємну місію - нагородження грамотами Міністерства освіти і науки України за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність та досягнення успіхів у вихованні підростаючого покоління. Грамотами нагороджено начальника відділу освіти районної державної адміністрації Сергія Кравчука, завідуючу Миколаївським дитячим садочком «Вишенька» Надію Кузьменко, заступника директора Зіньківщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Юлію Загребельну.

Цього ж дня Сергій Миколайович Гусаров провів особистий прийом громадян. Народний обранець уважно вислухав особисті та колективні звернення мешканців району. На деякі із прохань він надав відповідь відразу ж, а деякі взяв на контроль. Жодного з питань Сергій Миколайович не залишив поза увагою, з кожною проблемою окремо пообіцяв розібратися і допомогти вирішити.

Категорія: Інші новини | Переглядів: 855 | Додав: Wladimir | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Корисні посилання
Погода в Зачепилівці

Слово мудрості
Новини від "Оsvita.ua"