Вівторок, 19.03.2024, 11:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Святкуємо разом!

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Лічильник


Новини від "Освітнього порталу"

Головна » 2015 » Травень » 8 » Спортивне свято «тато, мамо і я – спортивна сім’я» у Миколаївському ДНЗ я/с «Вишенька»
10:02
Спортивне свято «тато, мамо і я – спортивна сім’я» у Миколаївському ДНЗ я/с «Вишенька»

30 квітня 2015 року у Миколаївському ДНЗ (ясла-садку) «Вишенька» Миколаївської сільської ради проведено спортивне свято «Тато, мама і я – спортивна сім'я». Цей день проходив незвичайно: весь дитсадочок прикрашений плакатами, повітряними кульками, лунала музика,чути звідусіль веселий дитячий сміх. Нетерпляче на спортивному майданчику дорослі чекали свята. Змагатися прийшли три команди: перша команда «Веселка» - команда сім’ї Тарасових, друга команда «Сонечко» - команда сім’ї Люткіних і третя команда «Капітошка» - команда сім’ї Стеценко.

     І ось, команди по черзі заходять на площадку під музику, шикуються в команди під пісню Ю. Шатунова «Дитинство».    Ведуча запропонувала всім учасникам команд веселу спортивну програму із 11 естафет і конкурсів під назвою «Тато, мама і я – спортивна сім’я». Запевнила всіх присутніх, що сьогодні тут зібралися і дорослі, і малі, щоб позмагатися у силі, спритності, винахідливості і просто гарно відпочити. Слово для привітання надали завідувачу дошкільного закладу Кузьменко Надії, яка побажала всім веселої гри та перемоги.

     Перш ніж почали змагатися кожна команда привіталася девізом, та разом з вихователями по черзі дорослі і діти виконали ранкову гімнастику.

      Усі конкурси та естафети оцінювалися в балах поважним журі в особі голови Ярошовою  Оленою та членів журі від батьківської громади Кузьмич Анною та Кривенко Аллою.

      При  виконанні спільних завдань всі учасники команд були спритними, сміливими, а головне дружніми з позитивними емоціями. З великим задоволенням та веселими вигуками вихованці гучними оплесками підтримували своїх батьків в кожній спортивній естафеті.

    А як же дорослі хвилювалися, коли грали в гру на увагу «Світлофор»! Потім «варили кашу», котили «чарівного обруча», пролазивши в нього з одного боку і з іншого, відгадували загадки, передавали із рук в руки «кругленького веселунчика-м’яча», збирали каштани із зав’язаними очима і інше.

   А скільки сміху було коли дорослі виконували естафету «Зав’яжи хустинку»?

   Швидко сплинув час. Ось і завершилися змагання. Журі оголосило  результати змагань. Веселих, бадьорих присутні вітали переможців свята.

     Переможцями вийшла команда «Капітошка» - команда сім’ї Стеценко. Та команди «Сонечко» - команда сім’ї Люткіних , і «Веселка» - команда сім’ї Тарасових не на багато поступилися балами, теж отримали призові місця. Всі три команди були нагороджені грамотами та призовими подарунками.

    На прикінці свята вихователі, діти з батьками взявшись за руки, створили коло і весело танцювали під музику.

  

  

  

  

                                                           

 

 

Категорія: Інші новини | Переглядів: 918 | Додав: LKTO | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Корисні посилання
Погода в Зачепилівці

Слово мудрості
Новини від "Оsvita.ua"