Четвер, 25.04.2024, 07:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Святкуємо разом!

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Лічильник


Новини від "Освітнього порталу"

Головна » 2014 » Грудень » 5 » День аналізу і регуляції (ДАР) Центру методичної роботи з керівними кадрами КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти»
14:40
День аналізу і регуляції (ДАР) Центру методичної роботи з керівними кадрами КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти»

День аналізу і регуляції (ДАР) Центру методичної роботи з керівними кадрами КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти»

 

3 та 4 грудня 2014 року  відбувся науково-методичний виїзд працівників Центру методичної роботи з керівними кадрами за темою  «Контрольно-аналітична діяльність керівника загальноосвітнього навчального закладу»,  метою якого було надання науково-методичної допомоги новопризначеним директорам, заступникам директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів району для покращення якості здійснення контрольно-аналітичної діяльності навчально-виховного процесу.

Відповідно до Програми ДАРу завідувачем Центру методичної роботи з керівними кадрами Татариновим М.В., методистами Кравчук О.О. та Сировацькою Л.О. проведено науково-практичні семінари для заступників директорів з навчально-виховної роботи, молодих учителів та їх наставників, членів ради суб’єктів освітніх округів.

Надано науково-методичну та практичну допомогу новопризначеним директорам, заступникам директорів з навчально-виховної роботи з питань якісного планування, здійснення контрольно-аналітичної діяльності, проведення організаційно-методичної роботи з педагогічними колективами в умовах подальшого впровадження нових Державних стандартів, методистам методичного кабінету відділу освіти, які ведуть кадрову роботу, забезпечують супровід виконання навчальних планів і навчальних програм, головам та членам ради суб’єктів Зачепилівського та Чернещинського освітніх округів з питань якісного здійснення допрофільного та профільного навчання учнів основної та старшої школи.

На базі Зачепилівського ліцею завідувачем Центру методичної роботи з керівними кадрами Татариновим Михайлом Вікторовичем було проведено майстер-клас з історії України в 11- Б класі за темою «Економічне становище УРСР наприкінці 70-х – на початку 80-х років. Особливості індустріального розвитку Української РСР». Присутні заступники директорів з навчально- виховної роботи відзначили високий науково-методичний рівень його проведення.

Для вчителів, які викладають навчальний курс «Православна культура Слобожанщини» Татаринов М.В. провів майстер-класи у 5–8-х класах за темою «Якість, зміст й особливості проведення навчальних занять з предмета». Учні обговорили православні цінності у житті людини, познайомилися з особливостями храмової архітектури Слобожанщини,  розкрили роль благочинництва у православній традиції регіону. Вчителі та учні були у захопленні від майстерності та професіоналізму вчителя, вміння розкрити зміст уроку, пов’язати його із сьогоденням.

Освітяни району щиро вдячні завідувачу Центру методичної роботи з керівними кадрами Татаринову М.В., методистам Кравчук О.О. та Сировацькій Л.О. за кваліфіковану, професійну методичну допомогу та сподіваються на подальшу співпрацю!

                           

                           

                           

                           

                           

                           

Категорія: Інші новини | Переглядів: 647 | Додав: LKTO | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Корисні посилання
Погода в Зачепилівці

Слово мудрості
Новини від "Оsvita.ua"