П`ятниця, 19.04.2024, 13:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Святкуємо разом!

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Лічильник


Новини від "Освітнього порталу"

Головна » 2015 » Січень » 30 » Семінар для заступників директорів та педагогів-організаторів
11:15
Семінар для заступників директорів та педагогів-організаторів

Семінар для заступників директорів та педагогів-організаторів

«Виховання майбутнього  громадянина на кращих традиціях українського народу»

 

20 січня 2015 року на базі Леб’язької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено практичний семінар для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів за темою «Виховання майбутнього громадянина на кращих традиціях українського народу».

Семінар розпочався виховним заходом: виставою «Свято Водохреща». Святкове дійство відбулося на подвір’ї школи. Учні, педагог-організатор, вчителі української мови та літератури відтворили колоритні моменти великого православного свята, яке українці відзначають з давніх давен. На свято було запрошено служителя Воскресенської церкви, що знаходиться в с. Леб’яже, отця Димитрія який привітав гостей семінару теплими словами та окропив всіх освяченою водою.

Далі учасники переглянули у фойє школи виставку учнівських творчих робіт, вчительських  та дитячих поробок.

Практична частина семінару пройшла в  затишному кабінеті української мови та літератури. З презентацією досвіду про систему роботу школи за напрямком національно-патріотичне виховання  школярів  та учнівської молоді виступила заступник директора з виховної роботи О.Д. Ажніна. Доповідь доповнила педагог-організатор цієї школи Ю.В.Павлова, яка розкрила питання ролі учнівського самоврядування в збереженні духовних та національних традицій свого народу, враховуючи поліетнічний склад учнівського загалу в закладі. Вчитель української мови та літератури Л.В. Микуленко-Козина,  колишній директор школи, розповіла про моменти зародження організації на українознавчій основі виховного процесу, наповненого українознавчим змістом навчальних предметів, проведення уроків з українознавства, виховних заходів які  дають учням усвідомлення приналежності до народу з великою і славною історією, древньою культурою і великою духовною спадщиною.

Обговорення зазначеної теми учасники семінару продовжили за «круглим столом». Методист районного методичного кабінету Коломієць Л.В. окреслила основні напрямки планування виховної роботи у ІІ семестрі поточного навчального року, спираючись на головні аспекти концепції національно-патріотичного виховання  підростаючого молодого покоління.

Систему виховної роботи з учнями з даного питання презентували  Загребельна Л.В. - педагог організатор Зіньківщинської школи та  Корінець Т.Ф. - заступник директора з виховної роботи Руновщинської  школи.

          На завершення, керівник гуртка «Виготовлення сувенірів» Пілюгіна О.В.  провела майстер-клас з учасники семінару, ознайомивши присутніх з історією виникнення української витинанки та залучивши всіх  до їх виготовлення. 

                                         

Категорія: Інші новини | Переглядів: 792 | Додав: LKTO | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Корисні посилання
Погода в Зачепилівці

Слово мудрості
Новини від "Оsvita.ua"