Субота, 27.04.2024, 20:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Святкуємо разом!

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Лічильник


Новини від "Освітнього порталу"

Головна » 2012 » Березень » 20 » Районний фестиваль дружин юних пожежників
16:12
Районний фестиваль дружин юних пожежників
16 березня у Зачепилівському районному БДЮТ відбувся районний фестиваль дружин юних пожежників-рятівників. Позмагатися з’їхалися 10 команд із навчальних закладів району. Уже стало доброю традицією проводити фестиваль  спільно з відділом освіти Зачепилівської РДА та Зачепилівським районним відділом Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій України в Харківській області (РВ ГУМНС ).
Команди взяли участь у п’ятьох конкурсах: «Візитка», «Домашнє завдання», «Знавці пожежно-рятувальної справи», «Гриби», «Медичний».
Особливої уваги заслуговує команда із Руновщинської ЗОШ І-ІІ ст. : яскраві,рухливі, веселі,кмітливі, викликали бурхливі оплески у глядачів та суперників. Ці дівчата,по справжньому, вразили членів журі і беззаперечно зайняли І місце.
Тільки на 1 бал відстала команда із Зачепилівського ліцею і це незважаючи на те, що у складі команди наймолодші учасники. Вдала хореографічна постановка, що поєднувалася із майстерно втіленим поетично-прозовим виступом завоювали, судячи із оплесків свої прихильників.
Артистизм та влучний гумор допомогли команді із Леб’язької ЗОШ І-ІІІ ст. зайняти почесне ІІІ місце.
Голова журі Газарян Джанік Мелсович - начальник Зачепилівського РВ ГУ МНС України в Харківській області, майор служби цивільного захисту відзначив, що команди-учасниці  показали високу підготовку до тематичного виступу. У виступах шкільні дружини юних пожежників-рятівників розкривали свою діяльність, показали правила поведінки у надзвичайних ситуаціях, пропагували здоровий спосіб життя. Також відмітив, що команди показали добрі теоретичні знання з безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, у випадку виникнення та запобігання виникнення надзвичайних ситуацій в повсякденному житті та медицині і вручив усім командам подарунки.
Дивлячись на задоволені обличчя учасників напруженої, проте доброзичливої, товариської боротьби, які після завершення фестивалю роз’їжджалися по домівках, можна було стверджувати, що районне свято ДЮПР, удалося, а фестивальний рух упевнено крокує Харківщиною.




Категорія: Новини освіти Зачепилівщини | Переглядів: 1039 | Додав: Wladimir | Рейтинг: 2.0/1
Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Корисні посилання
Погода в Зачепилівці

Слово мудрості
Новини від "Оsvita.ua"