Вівторок, 23.04.2024, 17:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Святкуємо разом!

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Лічильник


Новини від "Освітнього порталу"

Головна » 2015 » Січень » 29 » Проведено семінар-практикум для вчителів географії та економіки
16:12
Проведено семінар-практикум для вчителів географії та економіки

Проведено семінар-практикум для вчителів географії та економіки загальноосвітніх шкіл району

за темою «Формування ключових компетентностей на уроках географії та економіки».

 

   29 січня 2015 року на базі Руновщинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум для вчителів географії та економіки загальноосвітніх шкіл району за темою «Формування ключових компетентностей на уроках географії та економіки».

     В теоретичній частині семінару до уваги учасників представлено виступ з електронною презентацією учителя географії, учителя вищої категорії, учителя-методиста Руновщинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Семенютіної Тетяни Петрівни на тему « Ключові компетенції як елемент якісного оновлення освіти». Педагог проводив заняття зі слухачами, демонструючи прийоми ефективної роботи з учнями. Теоретична частина семінару плавно перейшла у практичну його частину, в якій Тетяна Петрівна, застосувавши демократичний стиль педагогічної взаємодії, проявляючи свої особисті якості: загальнокультурний розвиток, комунікативність, залучила всіх учасників семінару до «мозкового штурму». На прикладі уроку географії у 6 класі були відпрацьовані практичні навички вчителів по формуванню ключових компетентностей. Вчитель поетапно розібрала з колегами використання ключових компетентностей, запропонувала учасникам семінару їх практичне застосування. Пропонуючи свій підхід уважно вислуховувала приклади учасників семінару, а також запропонувала приклад проведення даного уроку з використанням мультимедійного обладнання. Учасники семінару також взяли участь у активному обговоренні фрагменту уроку з економіки  11 класу «Україна в світовій економіці», на прикладі якого Тетяна Петрівна розкрила проблемний підхід у викладанні предмета. Під час семінару учасники працювали з авторськими таблицями.

     Семінар закінчився дискусією за наслідками спільної роботи, під час якої була дана висока оцінка підготовці та проведенню даного семінару-практикуму колегами, керівником районного методичного об’єднання вчителів географії та методистом районного методичного кабінету відділу освіти.

 

Категорія: Інші новини | Переглядів: 765 | Додав: LKTO | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Корисні посилання
Погода в Зачепилівці

Слово мудрості
Новини від "Оsvita.ua"